Ontplofte zolder #7

Eindelijk ben ik begonnen met de zolder opruimen. Tuurlijk heb ik daar eerst uitgebreid over gelezen hoe het moet en hoe je het moet aanpakken. Alles wat ik gelezen heb gebruik ik niet op zolder. Ik maak vooral een hele grote chaos en daartussen balanseer ik dan tussen alle spullen door. Die ik gewoon ergens anders neer zet.

Ik probeer iets te creeeren wat een scheiding van de rotzooi moet worden. Dus het kan of weg of niet of mssn verkocht / weggegeven worden. Om iberhaupt al iets te vinden wat in die 3 groepen geplaatst kan worden is al een hele klus. Met gevaar voor eigen leven loop ik over m’n zolder.

Wat heeft een mens toch een troep in de loop van de tijd verzameld.

De zolder zag er van de week nog redelijk uit hoor maar ja de kerstboom moest uit het verste hoekje gehaald worden dus eerst alles verplaatsen en dan de kerstboom en ballen dus mijn zolder was al behoorlijk ontploft.

Ik weet niet of ik de enige ben maar als ik aan het opruimen sla dan word het eigenlijk altijd eerste een nog grotere chaos waardoor ik eigenlijk niet weet wat ik aan het doen ben.

Je zou toch denken opruimen daar creeer je rust en ruimte mee maar bij mij is het precies andersom.

Tuurlijk vind ik wel een aantal spullen die ik mee jaar beneden neem om uit te zoeken want boven is daar dus echt geen ruimte voor. Dus beneden ook weer zooi die straks weer mee naar boven kan.

Duidelijk heeft al mijn voorwerk van lezen en plannen maken geen nut gehad. Ik ben hier gewoon niet zo goed in.

Ik bedenk ook altijd rare tijden of momenten ok dit soort dingen te doen. De laatste keer dat het ontploft was bedacht ik me op konings dag om een speelgoed kast eens goed op te ruimen. Daar begin ik een uur voordat we spelletjes gaan doen mee. Vervolgens is alles uit de kast en ergens op de grond in de huiskamer 😱 gaan we beginnen. Komt m’n schoonvader binnen en zegt tegen mij “ Je mag wel eens opruimen “ wat een zooi. Tja niet het meest handige moment om dat vlak voor een spelletjes middag en een bbq te doen. Ik ben er namelijk een hele week mee bezig geweest want ik moest ook gewoon werken.

Ik vraag me af hoe al die mensen zo georganiseerd kunnen opruimen en bij mij alleen maar meer troep te voor schijn komt…

Ach ik heb net een leuke puzzel gemaakt ( even kijken of die compleet was) die kan iig weg wel compleet maar niet mooi meer. En iedereen is wel uit deze puzzel gegroeid of nog niet oud genoeg bij mij in huis.

Zelfs met je ogen dicht zou ie de puzzel nog kunnen maken zulke grote stukjes…

Ach ja story of my life as a mum and a wife!

Bloed zweet en tranen maar helaas deze gaat weg. Ziet er niet meer netjes uit! Zien jullie de grote van de stukken

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: