Diffuser fluisteraar ‼️ #9

Hebben jullie net als ik ook een difuser? Die de lucht vochtig houd en tegelijk lekker ruikt?

Ik heb er 3! Niet omdat ik er 3 in huis wilde … nee omdat ze het alle drie niet doen….

Ik hoor jullie al denken “hoe krijgt ze het voor elkaar “ ik heb werkelijk geen idee.

Ik koop er 1 ik zet die aan..:. Geen stoom…. grrr

Perongeluk heb ik er 2 besteld 😅 tweede binnen ik zet hem aan…. geen stoom …..huh. Een paar keer geprobeerd…. maar steeds geen stoom. Gevraagd of iemand anders iets van een stoom wolk kon ontdekken maar een ieder die naar mijn diffusers keek zag geen stoom. Hm ok dus 2 diffusers en beide stuk. Helaas inmiddels al een poosje in huis dus ruilen was niet meer mogelijk .

Toen kwam kerst en steeds meer mensen hadden zo een heerlijk ruikende werkende diffuser. Het begon toch wel te knagen. Ik wilde er toch nog steeds 1 hebben.

Dus mezelf voor de kerst een nieuwe gegeven. Komt binnen na onder de kerstboom gelegen te hebben ga ik dat ding installeren. Op de doos staat simpel aan te zetten. Dit is dus de diffuser voor mij. Simpel en eenvoudig alleen water en knopje aan. Knopje aan. Knopje aan. Zucht. Hij doet het niet.

Ondertussen begin ik echt te denken dat die malle stoom dingen niet in mijn leven horen. En blijf ik het proberen.

Ik lees de handleiding in 16 talen. ( ik kan er maar 1 begrijpen) en doe echt alles volgens plan. Even serieus hebben jullie wel eens 3 dezelfde dingen gekocht die het alledrie niet doen? Ik begon echt te twijfelen aan mezelf. Na ongeveer 3 uur gevloekt en getierd te hebben en ongeveer alles wat je kon proberen geprobeerd te hebben, heb ik het opgegeven. Deze diffuser had gewonnen.

Tuurlijk zagen ze thuis mijn gevecht en ik werd gewoon keihard uitgelachen. Dat noemen ze dan je gezin….

Volgende dag : ik dacht ik laat me niet op m’n kop zitten en ga de leverancier chatten. Ik moet iets verkeerd doen aangezien alle 3 die van mij niets doen.

Na enig overleg en mijn thuis Movie van mij en mijn diffuser gestuurd te hebben Bleek ook echt deze stuk te zijn.

Hoeveel ongeluk kan een mens in een mensenleven met een difusser hebben zeg. Het word trouwens heel netjes opgelost. Ik krijg een nieuwe… mij benieuwen of die het doet😂😂

En dan nu het allerergste allertijden. Mijn vriendin tevens ook trotse bezitter van een werkende diffuser was bij mij dus ik heb haar expertise even gebruikt voor al die niet werkende dingen. De 2 eerdere geleverde niet werkende werden te voor schijn gehaald. Ja want wie heeft dat nou 3 die het niet doen. ..: dit werd dus even gedemonstreerd… water er in stekker in het contact en aan….. stomen als een malle🤔 die deden het dus wel. Maar ik heb ze ze uren aan gehad zonder dat er iets gebeurde.

Ongelofelijk toch? Ach ja moraal van het verhaal. Ik ben zeker niet de diffuser fluisteraar 😉 maar ik heb wel weer een leuk verhaal om te vertellen😉

Story of my life! As a mum and wife‼️

Wie heeft net als ik zo een verhaal en wil dit met mij delen? ik ben benieuwd ‼️

De video van mijn niet werkende difusser

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: