Keuze stress😱#8

Wat heb ik genoten van de 2 kerstdagen. Heerlijk m’n gezin me heen. Lekker gegeten. Allemaal een beetje verwend. ( ik had zelfs de meeste cadeaus 😂) ongelofelijk maar waar!

De storm van kado stress bij de kids is ook gaan liggen dus mams had zoets van wat ga ik doen?

🤔 tuurlijk kon ik in huis wat doen… maar had ik daar echt zin in. Ik mag van mezelf ook best een dag lekker iets voor mezelf doen en even ontspannen. Een dag niet een planning hebben van ik moet nog dit en dat en zus en zo. Zo lopen al mijn dagen al en zo nu en dan moet er even op de rem getrapt worden. Maar dan komt het moeilijkst van alles..

Wat ga ik dan doen? Ik kan natuurlijk painten. Heerlijk om m’n hoofd te legen. Maar ik had ook iets leuks onder de boom waar ik graag mee aan de slag wil en dat is m’n ballet journal. Daar wil ik mee beginnen in het nieuwe jaar. Maar daar moet ik nog wat voor hebben en de winkels zijn dicht. Vandaag miste ik de winkels eigenlijk best wel. Had ik nog niet eerder gehad. Daarnaast had ik nog iets onder de boom wat ik even in elkaar wilde zetten om te testen. Staat nog steeds klaar om in elkaar gezet te worden. Haha. Ik heb ook nog even gewerkt aan de betere versie van mezelf. Stukje administratie belande ik ook plotseling in. Zo werkt dat bij mij. Ik begin ergens aan en uiteindelijk doe ik totaal iets anders en heb ik geen idee hoe ik van het ene onderwerp op het andere ben gekomen.

Vanmorgen nog even lekker ontbeten met z’n vieren voordat m’n oudste alweer weg moest om 2 e kerstdag te vieren. Er lag onder de boom nog een mooi vragen spel van www.vertellis.nl . De gezins editie. Ik wil graag 1 dag in de maand de telefoons uit hebben en lekker als gezin zonder invloed van social media een dag met elkaar besteden. Een leuk bordspel of een wandeling over het strand de hei of door het bos. Gelukkig willen mijn mannen dat ook.

Ik heb toch het gevoel dat we veel langs elkaar heen leven zonder echt met elkaar te praten en elkaar te zien. Ervaren jullie dit ook zo? Ik zie de reacties vol verwachting te gemoed!

Story of my live as a mum and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: