Verzin iets😱 #6

Ja ja ik kreeg te zien”gefeliciteerd u heeft al

5 blogs geschreven🥳 tja en nu heb ik gewoon geen inspiratie gewoon 0. Hoe dan? Mijn hoofd is nooit leeg. Ik verzin altijd wel wat. Maar nu heb ik een groot leeg hoofd. Ik word er gewoon bang van.😂 begint mijn leven nu na 5 blogs saai te worden. Dat zou vreselijk zijn. Dat betekent dat ik saai word, me ga vervelen en dat ik zo saai ben dat ik in slaap val van mezelf 😱 ik zit hier maar ; denk , denk . Denk maar niks helemaal niks. Doodse stilte. Wat een rust. Best wel lekker eigenlijk 😂.

Mijn site is ook nog steeds niet up to date. Ik gun mezelf nog steeds geen tijd. Ja jullie denken nu “ je hebt nu zeeen van tijd “ dat snap ik best. Maat nu heb ik geen zin 😂 ik heb wel hulp gevraagd. Even samen sparren over m’n website.

Ik bedenk ineens wat. Ik struin best wel over het internet en kwam perongeluk uit op een bullet journal. Maar dat is een werk. Een hele planning en dan kan ik ook opschrijven wat er gebeurd in m’n leven zodat ik iets heb waar ik over kan schrijven 😉 ik zag allemaal mooie plaatjes en tekeningen en dacht ja daaag ik maak een hele simpele maar ja toen liep ik in de boeken winkel en zag een boekje met stickers ed. Ik werd helemaal wild en enthousiast en kan nu niet wachten tot ik kan beginnen. Maar ja het ligt onder de boom. Dus geduld! Ik hoop dat ik het red. Ik heb al doelen bedacht, zelfs een jaar doel. Ja ja nu nog waarmaken en uitvoeren. Ik ben nog lerende en vind het allemaalheel leuk en ook om

Het uit te zoeken.

En dan overkomt je grootste nachtmerrie als beginnend blogger 😱 je hebt geen idee waar je over wil schrijven 😱 Ik had ook niet zo een spannende week en of weekend…. dus mssn toch maar vast een kladblok onder m’n arm en als er iets gebeurd gelijk een notitie maken. En dan ook maar een planning wanneer ik het allemaal ga doen.

Als jullie nog tips voor mij hebben dan ben je meer dan welkom om iets te sturen. Ik wil graag ook iets weten over een nieuwsbrief ( die blijk ik als blogger te moeten hebben) ik weet niet waarom? Wat zet ik erin. Ik heb geen nieuws wat waardig is om daar speciaal een nieuws brief over te maken.

Dus een ieder die dit leest of iemand kent die mij daar iets over kan vertellen. Geef het door. Laat mijn blog lezen. Geef feedback of kritiek of

Iets wat er op lijkt. Graag wel zo aardig mogelijk hoor😂 want anders durf ik niks meer te schrijven 😂

Ik hoop dat er Hulp komt en laat mij maar zien wat de kracht van het internet is..

Voor nu ga ik stoppen en op zoek naar een kladblok zodat ik elke stap op kan schrijven 😉

Ach ja story of my life mum and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: